Stockholm nästa

Nu sitter jag på tåget som glider uppmot Stockholm. Kvart i tolv stiger jag av i centralen. Det ska bli så roligt men det var väldigt tråkigt att lämna Jozefien och Flinga bakom mig. Leonie också, men vi ses ju efter jul! Jag har skrivit en (lång) lista på Flingas grejer medan jag är borta, så jag hoppas att allt ska gå bra. Igår så var jag ute och gick med henne i dagsljus och på kvällen så myste jag bara med henne. Jag har aldrig varit ifrån henne såhär länge, men hon har Icebear och Leonie å Jozefien kommer att ta hand om henne.
 
Vi hade morotskalas såklart :)
 
Flinga får så fint läppstift efter att hon har ätit sin kvällslusern
 
Att åka idag innebar också att lämna Jozefien. Hon åker tillbaka till Danmark den 29 december så jag kommer inte att träffa henne något mer. Men vi har pratat om att ses i Danmark i vår... och sen så har hon alltid velat se Stockholm så man vet aldrig. Jag kommer sakna henne något otroligt. Hon är en så underbar människa och hon har lärt mig ett och annat om mig själv och öppnat upp mig mycket. Jag tror inte hon förstår hur mycket hon har förändrat mig. Hon är verkligen en fantastisk person! 
 
 
 
 
 
 
Skrivet med pesto såklart ;)
 
Vi är verkligen ett sjukt bra team och jag kommer aldrig glömma våra star nights, mugcakes, nutella rolls, cupcakes, babybels och risottokvällar. Förutom att vi båda älskade Mumford&Sons fick hon mig också att bli kär i en holländsk låt. Here it goes. 
 
<3