Elena åker hem

Nu har jag inte skrivit på ett tag, hehe. Allt är bra med Flinga och det händer inte så mycket fram tills att vi har kunnat kolla upp hennes kropp på onsdag nästa vecka. Vi jobbar på i skritt med slutorna på longen, men problemet är att hon blir lite ouppmärksam när jag inte kan longera och underhålla sensitiviteten för hjälperna. Jag ska göra ett pass ikväll så får vi se om jag kan få henne lite mer uppmärksam igen. Jag fick oxå träna Danza i helgen så det har jag gjort utöver Flingas träning och det var så kul, hon är verkligen toppen att jobba med.
 
 
Vi tog hand om Mito och Manola i helgen medan Monika var i England vilket var så mysigt. Deras hus är väldigt idylliskt och vi hade två underbara kvällar där med mycket glass. Monika och Jim köpte också med sig souvenirer från sin resa (självklart innehöll det choklad) vilket var så gulligt av dem! Vi fick oxå presenter från Lobelia, som är en konstnär som har sina hästar här på Haväng. Då vi har hjälpt henne så mycket med Shagrat ville hon tacka oss genom att låta oss välja någon av hennes målningar. Jag valde Sepia Ink Gallop som ni kan se på hennes hemsida om ni klickar här. Är så nöjd och den är så fantastiskt vacker!
 
 
 
Denna veckan var den sista med Elena så jag ville verkligen spendera massor av tid med henne så vi har tittat på film varje kväll och haft det jättekul. Det var så tråkigt att hon åkte och vi båda grät när hon skulle åka. Men, jag hoppas att hon kommer tillbaka (ev i februari). Jag kommer verkligen att sakna henne, hon är verkligen toppen på alla sätt och vis. 
 
 
Hon var så nöjd efter att ha kört traktorn haha!
 
<3
 
Här kommer en av de låtar vi lyssnade på mycket tillsammans (förutom vårt eget sjungande av Abba), som jag nu älskar - enjoy.