Många bollar i luften

Ojojoj. Den här helgen har varit galet händelserik. Clinicen har pågått från torsdag till söndag och jag har träffat så många roliga människor. Jag har också sett så otroligt många lektioner där Monika har pratat så mycket om sånt som är mer på min nivå vilket har varit så kul, en del var även repetition för mig. Sen kunde man så tydligt se flera exempel på vanliga misstag som jag själv gör och som hon har försökt rätta till. När man då ser någon annan göra dem så blev det så enkelt att förstå exakt var felet låg och vilka konsekvenser det gav. I lördags träffade jag Birgitta och Peter som svängde förbi när det var i närheten under semestern. Det var så kul att se dem och att få prata med dem, och jag är verkligen så glad att de hade vägarna förbi. Hästarna Willy, Salto och Mambo har även flyttat idag vilket gör stallet lite tomt. Frida ska börja studera och har därför inte råd att ha Mambo här vilket är supertråkigt. Linda flyttar hästarna till ett stall närmre henne, just nu har hon ca 45 min enkelresa till stallet. Elin och Elarco har även åkt hem vilket kändes väldigt tråkigt men hon kommer tillbaka om någon månad för ett besök så det ska bli kul att träffa henne igen. Tyvärr får man ju här lära sig att människor kommer och går vilket är så sorgligt men roligt på samma gång för jag är så lycklig över att ha lärt känna Lara och Elin. I torsdags hämtade jag Elena, som kommer från Österrike och ska vara här i två månader som praktikant. Hon är väldigt gullig och vi kommer redan mycket bra överens. Imorgon är det dags för första skoningen sen vi kom hit och det ska göras av en som heter Per. Han varmskor och har god kontakt med Roger på Mälarkliniken vilket är toppen för oss som har varit hos honom med sprickan. 
 
Nog om det. Flinga har det bra. Träningen går sjukt bra just nu! Hon klarar nu sluta i båda varven och longeringen går allt bättre. Jag är så stolt över min dam så det bara skiner om mig. Jag ska försöka få till en video på en vanlig träning så att jag kan visa hur det går. Kanske ska jag be Elena filma redan imorgon, vi får se. Ikväll gjorde vi elektroterapin igen och jag tror hon dog av tristess men efteråt gäspade hon välidgt mycket så jag tror att det är rätt skönt ändå.
 
 
Det är tio minuter på nacken och tio på musklerna runt manken.
 
Idag bestämde jag mig även för att ta ut Flinga ur den stora flocken. Det fungerar egentligen helt ok men det kommer högst troligt inte att fungera när det ska fodras i lösdriften så jag tog ut henne redan nu. Sen hade vi världens mest odramatiska ihopsläpp någon med Gemma. Vi släppte dem, varpå de nosar på varandra, tittar upp och går iväg och äter. Inget mer än så. Två timmar senare:
 
 
De verkade mycket nöjda så jag hoppas på detta framöver. Nu är det dags att sova (som vanligt alldeles för sent). Godnatt och sov gott :)