På rätt väg

Denna veckan har vi fått fantastiska nyheter! I tisdags var vi på återbesök på Slöinge och det kunde inte ha slutat bättre. Vi skrittade och travade först med Flinga på rakt spår, sen så gjorde vi trav på longering. Till sist gjorde vi böjprov och Flinga visade ingenting! Veterinären var riktigt förvånad att hon även var ren på artrosbenet, höger fram. Det var så lyckat och Anette var så glad för vår skull. Men hon var noga med att betona att hon inte friskförklarar Flinga eftersom Flinga aldrig kommer att bli helt frisk då artrosen alltid kommer att finnas kvar. Istället började hon diskutera ett rehabprogram med oss för att ge oss en bild av hur vi ska fortsätta. Det var väldigt roligt då, för Anette frågade om jag hade någon som kunde hjälpa mig med rehabövningar såsom massage eller stillastående streching, så jag presenterade Ida. Vad bra, sade hon och sen sade hon att jag också behöver hjälp av någon att träna upp henne så att det blir rätt, och då presenterade jag Monika. Då tyckte Anette att det var väldigt kul med Flinga, jag och vårt lilla team. Men med Monikas och Idas hjälp känner jag mig säker på att detta ska gå bra, dem har så stor kunskap och med deras expertis ska nog vi hamna på rätt väg för att kunna fortsätta själva så småningom!
 
Den vackraste i hela världen <3 
 
En del har haft svårt att tro att Flinga äter sitt kraftfoder hellre än morötter så sist när jag tänkte på det tog jag en bild... Hon knuffar dem alltid åt sidan och sen äter hon rent byttan innan hon börjar med dem, haha.
 
 
 
Nu är det så kort tid kvar innan Jozefien och jag tar skilda vägar! Det börjar redan kännas jobbigt, särskilt eftersom jag är så dålig med avsked. Ännu värre är det för att vi bor i olika land så sannolikheten att man träffas igen är inte så stor. Men vi har så många härliga kvällar tillsammans. När det är klart ute (åtminstone en gång i veckan) stannar vi till på fältet när vi kör ut kvällsmaten till flocken, stänger av allt ljus, lägger oss ner på fyrhjulingen och tittar på stjärnorna. Vi brukar sätta på någon lugn låt och sedan bara njuta av stjärnhimlen. Det är något speciellt med våra "star nights". I torsdagskväll såg vi två stjärnfall. Det var en magisk kväll! Vi tittade på stjärnorna i säkert en halvtimme. 
 
Jozefien <3 
 
Jag och Jozefien har också sysselsatt oss med att göra en julkalender. Så vi har köpt massa godis och slagit in dem i små paket som vi har numrerat och hängt upp på väggen. Så varannan dag från och med 1 december får vi öppna ett paket med godis varje dag. Varannan dag Signe och Jozefien och varannan dag jag och Leonie. Det ska bli så kul!
 
 
 
Längtar efter jul!